U bent hier

HGJB-scholierenweekend

Van 4-7 april 2014 wordt er weer een HGJB-Scholierenweekend georganiseerd in Zelhem. En we hopen dat jij daar bij bent! Ben je tussen de 14-17 jaar? Kom alleen of met je vrienden naar het Scholierenweekend toe. Waarom? Wij organiseren voor jou een onvergetelijk weekend vol goede (en begrijpelijke) Bijbelstudies, samen zingen, veel sport en spel, een gezellig avondprogramma en heel veel andere leeftijdsgenoten. Zorg dat je er bij bent!


YouTube filmpje:

http://www.youtube.com/watch?v=Dfd_7Gkj2Xw


Datum? vrijdag 4 april 19.30 uur tot maandag 7 april 10.00 uur (zondagavond 21.30 uur vertrekken is ook mogelijk).
Voor? tieners van 14-17 jaar
Waar? Conferentiecentrum 'De Betteld' in Zelhem
Kosten? Zaal €107 | Hotel €123 (beiden all inclusive)

 

Sterretje

Als je 18 jaar bent en nog graag meewilt naar het HGJB-Scholierenweekend, kan dat! Als je al 2x op het HGJB-Scholierenweekend bent geweest als deelnemer, mag je mee als sterretje. 

Als sterretje ga je mee als deelnemer, maar help je mee in praktische dingen en in het neerzetten van dé SW-sfeer. We organiseren voor jou een toerustingsavond zodat je voorbereid bent op je taak als sterretje.

Mentor/vrijwilliger

Wil je helpen om als mentor of vrijwilliger het HGJB-Scholierenweekend tot een succes te maken? Daar zijn we blij mee! Geef je op via het aanmeldingsformulier en we nemen contact met je op.

Ander Youtube filmpje:

http://www.youtube.com/watch?v=PR7E9d5CCgk